esilamelis 9 aydır evliyiz hiç bir şekilde korunmadık ikimizde ama olmadı iki gün önce doktora gittik bende sıkıntı çıkmadı ama eşime test yapmadılar adet gordugumde gelmememi istedi doktor ilaç tedavisine baslayacakmis normalmi sizce
yenimacera esilamelis bu açılan bugün 3 post diye düşün Ben normalde 1 çocuk annesiyim ama şu an ben de istiyorum ikinciyi ve olmuyor 5 aydır deniyorum adet döneminin 2. günündeyim ben de bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Esma006 esilamelis adet günü gittiğinde büyük ihtimalle hormon testi ister istemezse sen iste bir yıl bekle derim 3 ay daha bekle yani
jalepone esilamelis ya benim bildiğim bir yıl geçmeden ilaca başlamıyorlar en az bir yıl bekleyin diyorlar . Eşinizn de test vermesi gerekiyor. Sise tavsiyem zayıf bile olsanız eşinizle birlikte spor yapmak sağlıklı beslenmek kesinlikle işe yarıyor . Ben evleneli çocuk düşünmeyen bir insanım 7 yıl sonunda karar verdim . Şükürler olsun 8 ay sonunda oldu . Ama bu süreçte çok dikkatli beslendik eşimle spor yaptık zayıfladık . İnanın psikolojik olarak da ailevi hastalıklar vardı çok zor zamanlar olmasına rağmen rabbim de nasip etti bende beslenmek çok önemli .
melifkndmr Evlendikten tam 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim. İnanın stres ve çok düşünme çok fazla etkiliyor.
2kids1mom İlişkiye hamile kalmak için girmeniz etki ediyor stres yapmayın ve bu hedefi aklınızdan çıkarın. Çünkü stres hem sperm kalitesini etkiliyo hemde seni etkiler ve 9 ay erken bir sorun aramayın henüz
kumsalyildirim yenimacera Amh , FSH , estradiol hormonlarına bakarlar . Yabi Yumurta sayısına , yumurta yeteri olgunluğa ulaşıyor mu falan diye. Bende 9. ay olmadığında baktırmıştım sorun çıkmamıştı. İnşallah sizce güzel sonuçlar alırsınız
yakutfamilia Yaş skalasına göre 35 yaş öncesinde bir yıl süre veriyorlar en sağlıklı çiftlerde bile 1 yılda hala olmadıysa doktora gelin diyorlar. Bebek ha deyince olmuyor
kumsalyildirim yenimacera kan veriyorsunuz kanda çıkar. Benim biri hemen çıktı diğerleri 1 hafta sonra çıkmıştı
yenimacera kumsalyildirim valla gittim baktı ultrasondan herhangi bir problem gözükmüyor her şey normal dedim bir yıl sonra olmazsa sorun olarak görülür dedi hormon testi falan istedi de vermedim para almak istedi hiç de ilgili değildi yani vazgeçtim
mdc0860 Gün aşırı deniyor musunuz Beslenmeniz nasıl Hormonlarınız nasıl Eşiniz de test vermeli Şahsi tavsiyem vitaminler baktırın folikasit ve eksik vitaminleri alın ve gün aşırı en kötü iki günde bir deneyin 🥹❤️ Allah gönlünüze göre versin
minekc yenimacera ultrasonda bakıp herşey normal diyemez ki hiç bi doktor, adetin 2-4. Günü arası hormonlar, adet bitiminde rahim filmi ve sperm testi hepsi olmadan bişey kimse diyemez. Hepsine gidip baktırın kimse para için istemez bunları olması gereken en önemli ilk testler bunlar 🌸