uzaylitirtil Kızlar selam çok kararsızım hastane odası süsletmekte siz ne düşünüyorsunuz 8-12 aralığında fiyat aldım ama ikiz anası olunca çok mu diye düşünmüyor değilim
sumus0638 uzaylitirtil bana gereksiz geliyor yani kendin onun yerine evinde başka şeyler yapabilirsiniz bence tabiki sizin fikriniz ama
damlasv uzaylitirtil çok fazla bence ben malzemeleri aldım ben doğumdayken ailem süsleyecek en kavvali malzeme 2-3 bin tutuyor
dlnnas uzaylitirtil İstanbul da arkadaşım organizasyoncu söylediğiniz fiyatlardan çok daha uyguna yapıyor şaşırdım
uzaylitirtil sumus0638 damlasv Evet yani kendim alayım falan dedim bilemedim ama 8-12 cidden çok onun yerine çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamak mantıklı geliyor ama içimde kalır şüphesi beni yiyor 🥲🥲☹️☹️☹️
sumus0638 uzaylitirtil ya bence içerisinde yemek içeçek atıştırmalık yoksa çok saçma bu fiyat kendin hediyelik süs balon alsan daha karlısın yani bide hangi il de bu fiyat
zehea uzaylitirtil valla hiç de içimde kalmaz o parayı versem içinde kalır cocukşarım için harcarım bir gğn kalıcak malzemeleri geri götürcekler kimse bise anlamıycak bide 10 bin küsür para vericem bence hiç gerek yok kendiniz halledersnz en iyilerini alsanız en fazlasını alsanız 3 bin turar 3 nerde 10 nerde
uzaylitirtil sumus0638 istanbul maalesef dedğiniz gibi yani içinde hiçbir şey yok ve bu fiyatlar inanılmaz ya
badhomian uzaylitirtil ben sadece şişelere kolonya doldurdum ekstradan konseptide böyle şeçtim öyleli bacım ezgimbabyconsept sayfanın adı
badhomian baxım avrupa yakasındayım bende 8000 e anlaştım içinde lohuşa şerbeti ve mashmelow isimli çikolata var isimli kapı süsü bizde kalıyor öyle anlaştım içinden geliyor ise yaptırmak 8000 yine iyi ama avrupa yakası çalışıyorlar
dlnnas uzaylitirtil tabiki istediğiniz görselide atabilirsiniz elinden geleni yapar // inci.organizasyon34
zehea uzaylitirtil ben kendim aldım malzemeleri nerden baksan bin lira harcadım oda süslemelerine balon balon standı kapıya asmak için isimlik ve tül içeriye de hediyelik yaptırdım 500 tlye en güzeliini çikolatayı kız kardesim alıcak mesela onu da yaptursam bi 500 de o tutardı yani en kavadan 2 bin liraya halledersnz