cananboynukisa967gmailco İyi geceler arkadaşlar 37+5 günlük hamileyim karnım çok aşırı sertleşti ve kasılmam var ayağa kalktığımda Ağrı oluyo bnm gibi bu durumu yaşayan varmı ?
fgormez cananboynukisa967gmailco ben ağrıdan zor yürüyorum artık😅alt tarafta çok baskı var ağrı acı karnım bazen taş kesiliyor her an doğum başlayabilir normal bunlar canım düzenli olursa su gelirse direk hastane
mommyyysd cananboynukisa967gmailco bende aynı durmdayım özellikle geceleri bir ayrı zor geçiyor sertleşiyor genleşiyor çok canımacıyor bacak aram da çok acıyor yürüyüşümbile değişti ya yürüyemiyorum bir an önce sağlıkla kolaylıkla normal bi şekilde doğsun istiyorum
miran_veannesi cananboynukisa967gmailco şuan da aynı durumdayım 38 haftada kramp gibi araştırayım bi dedim nedir ya bu yumruk yemişim gibi karnımın üzerne
klncbebek cananboynukisa967gmailco 37+4 haftalığız aynı şuan uykumdan uyandım taş gibi resmen lavaboya giriyorum yürüyorum yumuşasın diye birde hareketlerde baya azalma oldu sizinde öyle mi? Pazartesi doğumum nasipse