fgormez ozge9194 kızım emzik tutmamıştı ben emzik olmuştum bende burda bekliyim😅aktüel gelecek bu marka iyiyse alalım deneyelim üste çık
Fatma_furkan1996 ozge9194 nuk güzel bir marka canım ama tutmayan çocuk tutmaz tabi avent aldım bende çok sık tutmuyor benimkisi ama bakalım belki nuk alırım bende
fgormez ozge9194 ilk etapta uygun alalım tutarsa hangisi olursa alırız😃pahalı alırız tutmaz boşa gider diye kararsız kaldım bende
goktugmomsss melzzie Ben ilk oğluma Nuk marka cam biberon almıştım çok güzeldi bayağıda sağlam çıktı sakladım onu yine hamileyim sadece silikon başlığını aldım tekrar kullanıcam
monii fgormez bende öyle düşünüp ucuz aldım tutmadı. Simdi ikinciye hamileyim avent alıp zorla tutturcam. Yoksa bizi emzik yapıyorlar o daha zor bence
fgormez monii ben kızımda her çeşit her marka aldım 7 yıl olacak tutmadı ben emzik oldum😅o yüzden şimdi tedbirliyim avent tutmayan da çok duydum bir iki uygun marka denerim tutarsa en iyisini de alırım inşallah tutar bebişim😅
mommyyysd ozge9194 avent aldım bende ilk çocugmda tek aventi tutmustu bundada avent aldım bakalım tutar inşallah
Havin49_ ozge9194 hiç duymadım ben Philips aldım wee baby iki çeşit aldım tutmadılar ikizlerim ama ilk oğluma wee baby vermiştim tuttu
fundiiim ozge9194 büyük kızım 5 aylık olmuştu ilk nuk emziği tuttu ama onun ucu kısa geldi dudakları ile rahat kavrayamayınca arkadaşımın önerisi işe wee 1 numara aldım alış o alış 2 yaşına kadar her uykuda emzikle uyudu rahat ettim