leylaydogan 35+4 teyim doktor 2 cm açıklık olduğunu söyledi haftaya cuma günü tekrar kontrole çağırdı cuma günü kontrolden sonra açıklık devam ettiyse doğuma alacağını söyledi. Ama suyun vs gelirse o günü bekleme dedi
suumeyyeisler leylaydogan bende burada bekliyimm 35 hafta olduk bütün gün hastanedeydim sancım var acilmam 3 cm muayeneden sonra Nisan gibi bisey geliyor sancılar düzensiz ciger geliştirici yaptılar yarın bir doz daha yapacaklar bakalım ne zaman olur doğum böyle olup son haftaya giden var mı
circassian96 leylaydogan bende 7 cm aciklikla pazar gununden beri bekliyorum sanci yok sadece adet agrisi gibi agri var. su geliside yokmus.Doktorum bu durumda olup 1-2 hafta gezen kisiler var dedi.Yani hic belli olmaz sizin bebisinde ne zaman gelecegi.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :)
leylaydogan suumeyyeisler sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 ❤️bebişin kaç kilo normal mi düşünüyorsun
beautiful_ leylaydogan sadece 2 gece 1 gündüz sürdü sonra hemen evde suyum patladı doğuma gittim 3 -4 saat içinde suni sancısız doğum yaptım