12245 40 +1 haftalık hamileyim Kızlar iki santim açıklık var acile gittim nişan durmadan geliyor henüz suyum gelmedi sancılar 5 dakikada bir gelip gidiyor açıklık için ne yapmalıyım
senafurkan11 12245 biz şuan 39 haftalığız 1 ay önce alttan muayene olduktan sonra geldi nişanım sancım yok 2 cm açıklığım var 1 aydır
annne_ Sorunuzu tam anlamadım ancak Sıcak duş almak açıklığı arttırır, yürümek özellikle zikzak yaparak yürümek de açıklığı arttırır diye biliyorum
papatyaa1507 annne_ prenses99 benim sancım yoktu belim kopuyor gibi ağrıyordu kahve pembe sümüksü leke gibi şeyler geldi nişan dediler ve doğumun başladığını söylediler doktorunuza haber verdiniz mi
es1617 bence sıcak duş iyi bir seçenek ikinci doğumumu bu şekilde evde duşta geçirdim sonra gittim hastaneye yarım saat içinde doğurdum bende böyle olmuştu canım fikir olsun su iyidir iyi gelir sancına gevşersin
es1617 tekrar gir canım başka türlü vakit geçmez dur suyu aç açık kalsın belki yarım saat otur su akarken
prenses99 12245 sancım yok 20 çıktı nstde hemsıre sancım var diyip alttan muayene ettikten sonra eldivenle kanama oldu sancım oldu eve kadar ama iki gündür açık kahve sümüksü yapıda geliyor