ekndva Kızlar Amh olup, beslenmemde şuna dikkat ettim ya da hayat tarzım da şunları uyguladım deyip tüp bebek ya da kendiliğinden hamile kalanlar var mı neler yaptınız
ertugrulu ekndva ; yıldır yapmadığım kalmadı canım hiö kalamadım normalde kalınıyor beslenmeyle falan çok araştırdım en sonunda fark ettik ki eşimin değerleri çok kötüymüş şimdi onun değerlerini düzeltip deniyoruz olmazsa yaza yine tüp bebek sürecine gireceğiz
gizemiaaa ekndva yumurta sayısını +kalitesini kesinlikle beslenme ve spor etkiliyor doğal olarak amhıda. Tüp bebeğe başlarken bile bana direk diyet önerildi şekerli gidalar kesildi. Özellikle şeker ve bel bölgesi yağları direk yumurtlamayı etkiliyor tecrübeyle sabit
nrylmzm ekndva amh 0.2 ile hamile kaldım 2 defa tüp bebek denedik olumsuz oldu biraz ara verelim dediğimiz zamanda doğal yolla hamile kaldım şimdi çok şükür 13. haftadayız sağlıklı bir yaşam önemli ancak en önemli şeyin mental sağlık olduğunu düşünüyorum söylemek kadar hayata geçirmek zor ama elimizden geleni yapıp sonra akışına bırakmak 🙏isteyen herkesin en kısa sürede mucizesine kavuşmasıni dilerim
ekndva gizemiaaa ben ömrü çocukluk dahil ömrü hayatımda yaşım kadar şeker tüketmedim kilolu değilim ama karın bölgesi yağlanmam var bunu bi araştıracağım teşekkür ederim