medelas1 basak19 benimde 39. Hafta ama bana mısın demiyor ne bir nişan ne sancı ne bişe napcam bilmiyorum
gebesbiranne eddylmaz 39haftalık olduk daha kanala bile girmemiş hani kız çocuğu erken geliyordu gerçektenn
gizemsss8 Ayni durumdayim kanala bile girmemis 29unda dogurmak istiyorum eger pazar gunune kadar gelmezse 29unda sezaryen olmak istiyorum dicem doktora 🥲
eddylmaz gizemsss8 haftaya pazartesi doktoruma randevu aldım o zaman neder ne söyler bilmiyorum bi kızım var bir buçuk yaşında sezeryan olmak istemiyorum ama sanırım bu gidiş onu gösteriyor
NurMcanan gizemsss8 kanala girmek ile beneğim başının baş aşağı olması aynı şey mi kafam karısıyor sürekli 😀😀💃🏻
gizemsss8 eddylmaz ben de sezaryen istemiyodum normal istiyodum ama astrologa onumuzdeki 15 gunun haritasina baktirdim en parlak ve guzel gunun 29u oldugunu soyledi 1-2-3 nisanda dogurmani onermem dedi ben de takigim bu mevzulara o yuzden sezaryen mecbur 🙈
yvzslmvekrdsi gizemsss8 hiç inanmam öyle astroloji fln. Bebek ne zaman gelmeyi isterse o zaman gelsin bacım birinin lafına bakıp bıçak altına yatılır mı.. normal doğum gbi şansın varmış ne güzel…
annebebekelo basak19 ayy benim de son 7 gün, dün tüm tuşlara bastım ama yalancı sancı bile olmadı ne nişan ne bi şey 😂😂 Bugün de bi o kadar adım atmayı düşünüyorum yarın kontrol var bakalım🙈🙈
kubra5441 NurMcanan bende bunu merak ediyorum bide benim karnım 2 gündür aşağı düştü küçüldü gibi kanala mı girdi acaba 36+3 üm ben kız bebek
gizemsss8 NurMcanan yok degilmis bas asagi olunca dogum pozisyonunda oluyomus ama kanala girmesi kafasinin iyice asagi inmesiymis