happyela essrgt Riskli bir gebelik değilse eğer sıkıntı olmaz tabiki. Benim de 5+4 süpürüyorum derin temizlikte yapıyorum ama dikkat ederek ve dinlenerek tabiki.
mervekalkann essrgt tabi ki değil ama watt ı çok güçlü süpürgeniz var ise çok fazla baskı uygulamamanız lazım yolun başında olduğunuz için daha sakin sakin yapın ev işlerini.
busu1 essrgt Dinlene dinlene yap 15 dk ayaktaysam 10 dakika yat ilerli haftalardan daha narin suan kayıp ihtimali daha yüksek o yüzden gerekirse ertelemeye çalış benim lekelenmeli geçti 12. Haftaya kadar bazen eşim yaptı bazen bi salon süpürmem uzun zaman aldı takma Birseyi
beyzzsenturkkk essrgt eğer bir gebelik sağlıksızsa oturduğun yerden bile kaybedebilirsin. eğer bir gebelik sağlıklıysa gerekirse doğurana kadar yat yuvarlan kendini parçala yine bişey olmaz. ilk gebeliğiniz sağlıksızmış o şekilde sonuçlanmış hepsi bir değil.
essrgt busu1 ilkinde kendiliğinden düşük dediler ama yine de insan düşünüyor çünkü hiç dikkat etmemiştim
busu1 essrgt Benimde ilki 5 haftalık düşmüştü ise gidip bildirmeden çalışmıştım ayakta çalışıyordum birde hiç gerek yok tehlikeye bol bol soluna yat
bsrelif essrgt bence ilk 3 ay sadece dinlenin… 3 aydan sonrası için de kendinizi zorlamayın eskiler hep ağır kaldırma diye boşuna dememiş
esalsby Benim o haftalarda kasık ağrılarım olduğundan süpürge yapmak zorluyordu karnımı sıkıyordum çünkü hareket ederken öyle olunca devam etmedim bence bir süreliğine bırakın işleri dinlenmeye bakın
orhismommmmmm essrgt bütün evi bi seferde süpürme. Ben bi odayı yapıp beş dk uzanıyorum sende öyle yap
Aleynaaaag essrgt yapma bence özellikle eğilip kalkma uzanma gibi hareketler de bulunma bırak evi bok götürsün senden ve bebeğinden önemli değil
Havin49_ essrgt ben iki gebeliğimde de doğuma kadar ful temizlşk yaptım ağır kışlık yazlık temizlikler de yaptım bişey olmaz
gogebakk essrgt bende o haftalardayım her gün her odayı silip süpürme yavaş yavaş yap benim de bi düşüğüm oldu bol bol dinlen yat uzun süre temizlik yapma bi kaç hafta dikkat ederiz rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alırız