bahardurum Sorum başlıkta bi kaç gündür bu şekilde Bebek hareketleri normal ama arada alt karın kasık ve vajinada ince sızlamalar hissediyorum normal mi ?
prenses99 bahardurum bebek aşağıda olabilirmi benim 28 den beri aşağıda sızlıyor baskıda var kasıklarımda
fundiiim bahardurum ayyy yaşadım onu yanma hissi gibi mi oluyor? Alt karın bölgemde oluyordu kasığımın üzerinde doktorum rahim büyümesine bağlı normal demişti ara ara oluyor yatıyorum dinleniyorum geçiyor
mervekalkann bahardurum 24+5 Benim de öyle bebek genelde aşağıda bacak aralarım sızlıyor şuan alt karnımda da sızı hissediyorum arada bir de akşamları yatarken sağa sola dönmekte zorlanıyorum ağrı oluyor rahim hızlı büyüyor ağırlaşmaya başladık artık ondan.
bahardurum prenses99 evet hareketleri aşağıda hissediyorum genellikle bi kaç gündür sızlama var kasık vajinada arada baskı da hisediyoeum o yüzden endişelendim
prenses99 bahardurum tamam benimde öle hatta 35 den sonra elimle dokunduğumda genıtal bölgemde kafasını hissediyordum baskı oldukça sızlıyor kasıklar
prenses99 bahardurum doktorum bana normal dedi baskı olur kasıklarda dedi ben bi ara yürüyemiyordum ama kanama sancı olursa acile git ihmal etme
bahardurum fundiiim dün gece korkudan uyuyamadım uyanıp durdum evet aynı bahsettiğiniz şekilde oluyor değişik bi acı yanma
mervekalkann bahardurum yok öyle şeyleri getirmeyin aklınıza kontrollerde doktor herşey yolunda diyorsa endişe etmeyin. 🌸