Duygu3475 Herkese merhaba arkadaşlar. 13.cü haftamda serklaj yapildi. 24+3 günlük geleyim. Dün gittiğim doktor kontrolünde rahim ağzımın tamamen açıldığını ve sadece dikislerimin tuttuğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayan varmi aranızda. 38 ci haftalari gorebilirmiyim
mevsimyaz Duygu3475 Merhaba bana 22. haftamda 2 cmlik açılmayla serklaj atıldı ve doktorum hemen hemen her muaynede sadece dikişin tuttuğunu söylüyor. Tam açıklık yok bende ama sadece dikişle sürekli yatmayla 36. haftama geldim. İnşallah sizde ileri haftaları görürsünüz. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🤲🏻🌸
ozlemanneyim nerede otueuyorsunuz bilmiyorum ama istanbul Zeynep kamil Resul hoca bana serklaj atarız herhangi bir olumsuzlukta abdominal serklaja alırım dedi (karından ameliyat bebek varken) risk alan bi doktor, siz nerede yaptırdınız
Duygu3475 mevsimyaz canım benim senin adına çok sevindim. Ayrıca cevap yazdigin icinde Allah razı olsun. Insallah bende o haftalari görürüm
mevsimyaz Duygu3475 İnşallah canım ne demek serklajlı anneler olarak hepimiz güzel hikayelere motivasyona ihtiyaç duyuyoruz ❤️
mevsimyaz Duygu3475 evet ama ara ara evde ufak yürüyüşler de yapıyorum doktorum kullandığım ilaçlardan pıhtı atma riski olduğunu arada yavaş yavaş hareket etmem gerektiğini söyledi ama kesinlikle ev işi yada yemek yapmadım
ozlemmm93 Duygu3475 bende 21 haftamda oldum canım ama iğne ve ilaçlarla birde ilk 2 ay nerdeyse hiç kalkmadım yattığım yerden normale döndü dikkat edin sizde yatın dinlenin bol bol sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🤲
Duygu3475 ozlemmm93 tam anlayamadım yazdığınızı. 21 haftanız da serklajmi oldunuz . Yoksa benim gibi rahim ağzınızda tamamen acilmami vardi
1oglanannesi Duygu3475 hiç bilgim yok ama bi tanıdıgım öyleydi ayaklari göyde uzanıyodu yemek yatagına gelıyodu tuvalete gıderken kalkıyodu yalnızca sonuna kadar götürdü o inşaAllah sende salıkla kucagına alırsın
ozlemmm93 Duygu3475 açılma olmadı tam tersi benimki kapandı ama çok dikkat ettim hiç kalkmadım ve iğneleri ilaçları düzenli kullandım canım
AuraMomB 13.haftada 17mm ve 1 cm açıklıkla Serklaj oldum. 34.haftadayım Rahim ağzı şu an tamamen kapalı ve serviks 43mm. Enfeksiyon kapmamaya çalış ve doktorunun söylediklerine uy hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 🩷
Duygu3475 AuraMomB benim acıkligim ve rahim agzi kisaligim yoktu fakat bu dan önce 17. Ci haftada su gelişiyle bebeğimi kaybettim.bu gebeligimde önlem amaçlı 13.cu haftada serklaj atılmıştı. Hersey normaldi bugüne kadar. 24 üncü hafta kontrolünde rahim ağzının tamamen açıldığını sadece dikislerimin bebeği tuttuğunu soyledi doktor. Benim bu şekilde olan birinin yorumuna ihtiyacım var aslinda. Hala yazan olmadi😭