zahidersinela Kızlar 31 haftalık hamileyim bebeğim bugün hep hareket halindeydi ve sancım var napmalıyım
zahidersinela marlam vurdum duymaz kocan varsa 2 hafta önce gitim doktorum sancın olursa durma gel dedi
asdffoo zahidersinela canım nasıl sancı kaç dakikada bir geliyor sancı olduğu u nasıl anlıyorsun bende 30+5 arada ağrım oluyor acaba o sancı mı
marlam zahidersinela Allah’ım en nefret ettiğim erkek tipi mal mı senin bu kocan ya Yani en hassas en önemli olduğuna aydasın farkında mı bu
zahidersinela asdffoo bebek vajinama cok baskı yapıyo ve cok hareketli kaç dakika bilmiyorum cünkü zaman tutmuyorum
gogirl zahidersinela baskı ve sancı farklı şeyler ama hayatım kasılmaların varsa onlar normal yalancı doğum kasılmaları ama sancı farklı emin misin sancı olduğuna
zuzubayram gogirl merhaba ya benim de 29 +3 sol tarafa büzülüyor öyle hareket çok yok hafif Altan bir iki pıtlıyor nadir ama bir kasılıyor bir toplanıyor canım nasıl yanıyor neden acaba doğum değil dir dimi hiç oğlum da böyle değildi