neznaz787gmailcom Kızlar 21. 22. haftalarda detaylı ultrason bakmak icin uzun mu sürüyor yoksa 4 hafta sonra gideceğim icin soruyorum 🙂
mervekalkann neznaz787gmailcom 21+2 de gittim bebek biraz daha büyüsün 22. Haftanda gel dedi 22 de gitmiştim ben.
aselimdurum neznaz787gmailcom ben şuan 19 haftalık hamileyim tam 20+3e randevu aldım detaylı için. Bana doktorum 18 22 arası demişti
babyou neznaz787gmailcom perinatoloji bölümüne randevu almalısın amabazı il ve ilçelerde radyoloji bölümü de randevu veriyor ortalama 30 dakika 1 saat aralığında sürüyor
neznaz787gmailcom babyou anladım tesekkur ederim canim mhrsden bakarım varsa alirim yoksa öbürünü alirim heralde bugün hastanedeydik ultrason vs bakildi geçenlerde ikili tarama ile kan sonucu iyi çıktı cinsiyette kiz diyor bakalim 😁
neznaz787gmailcom dgngr olabilir bize 21 22 haftalarda detaylı ultrasona yazıldı baya sürüyormuş ozaman😁
dgngr neznaz787gmailcom tam saymadım ama bananuzun geldi. İmza yazı yazma soru cevaplama vs de uzun sürüyo
neznaz787gmailcom mervekalkann en iyisini yapmışsın bende oyle düşünüyorum 21 degilde 22 de görsem daha hersey belli olur diye
mervekalkann neznaz787gmailcom evet evet doktor organları daha gelişmiş olur daha rahat görürüm dedi ama pozisyon vermediği için 6 saat uğraşmıştık 😑
neznaz787gmailcom mervekalkann hadi ya uzun sürmüş bende uzun sürmesinden beklemekten hic sevmem valla hayırlısı ya
neznaz787gmailcom dgngr okadar olmuş mu ya işte bende genelde uzun surmesinden hic sevmem ama nasıl olacak bakalım
neznaz787gmailcom aselimdurum iyiymiş biraz erken icin söylenmiş benimde demin dedigim gibi o haftalarda söylendi nasil olacak bakalım
mervekalkann neznaz787gmailcom Ben de sevmem ama mecbur işte bebek pozisyon vermeyince bol bol yürümüştüm o zamanlar
Sunshine__ neznaz787gmailcom 18-22 hafta arası en iyi zaman dilimi oluyormuş canım bugün doktorum söyledi
aselimdurum Sunshine__ evet benim doktorum da 18 22 arası dedi bende şuan 19 haftalık hamileyim tam 20+3e randevu aldım
Sunshine__ neznaz787gmailcom hakkımızda hayırlısı inşallah canım bende çok korkuyorum kötü bir şey duymaktan
Sunshine__ aselimdurum Bende 21 haftaya aldım ama kadın doğumdan aldım önce ancak buldum eğer hemen verirse devlete gitcem
mervekalkann neznaz787gmailcom evet aç gitme kahvaltını yap ama doktor bana tatlı yeme sakın demişti. Anlık coşturup sonra uyutuyormuş bebeği.