bsr18_ konya akşehirdeyim ben 2 tane hastane var biri devlet biri özel devlet mecburlar buraya gelmeye diyip herşeyi sallıyo temizliği dahil özelde nasıl olsa devlet kötü parayı verip gelirler diyip parayı yükseltiyo başka gidecek yerimiz yok yani açıkcası ilk doğumu bi şekilde özelde yaptırdım ama şimdi o 60 bini veripte doğuramam devlette doğurcam o 60 bine 2 çocuğuma gül gibi bakarız belki maddi olarak imkanımız olsa yaptırırım ama o imkan yok malesef ev kira diğer gideler vs bide bi çocuk var zaten zor ysni o paraya gitmek muayeneye bile devlete gidiyorum 2000 tl nst falan 1500 dü en son şimdi ne kadar allah bilir bi kan veriyon tüpü 1000-1500 arası detaylıyı ben 2023 aralıkta yaptırmıştım 1500 e şimdi 5000-6000 olmuş yazık günah sömürüyolar insanları 2024 te sezeryan doğum için 22 bin aldılar ama e devlette 3009 tl alınmış olarak görünüyo olursa araştırıp bununda üstüne düşüp kalan parayı almaya çalışcaz sizinki gibi herşey dahil olsa hiç acımam tek sefer ver geç bence sizinki çok çok iyi bi fiyat bazı yerlerde tek doğum için 150 bin falan alıyorlarmış