fundiiim Deleted33000 dikkat et diğer ayağına çok yüklenip bide topuk dikeni baş göstermesin valla🙃nedir bu kadınların çektiği arkadaş
Deleted33000 Alya05 evet akşam krem sürdüm bugün biraz basabiliyorum tabi günün geri kalanında nasıl olur bilemem
Deleted33000 hd_d ay aman kendi kremimi kendim sürerim o bana ellemesin 😂😂😂hamileyken bende çorap giyiyordum dogurunca bıraktım işte ya olmadı yeniden giyeyim ama bu ayak tabanimda varis damarı çıktı işte oraya ne olur bilmem
hd_d Deleted33000 Hahahahkiz zeyno alemsin 😅 Bacak neysede topuk çok kötü olmus ya adim atamazssin acidan vallahi
Deleted33000 fundiiim ay aman Allah korusun kız bende günlerdir buğu sorguluyorum eşimin bikac gün dizi ağrıdı sonra geçti benimki geçmiyor da😂😂😂
saziment Deleted33000 bende bacaklarımda da var bacım çözüm iğneli bir tedavi var daha çok görsel amaçlı ve kısa vadeli etkisi varmış başka da ne yapılıyor bilmiyorum
fundiiim Deleted33000 ayy aman topuk dikenini yaşadım Allah kimseye vermesin oda berbar bişey git doktora ol tedavini canım haberdar et bakalım nasıl bi tedavi uygulanıyormuş ayak tabanındaki varisli damara ayy hala şaşkınım ilk defa duydum bunuda
Deleted33000 hd_d sus kız sussa🤭🤭🤭🤭🤭kocam bı uzak dursun benden bu ara hiç halim yok bı de o başıma bela olmasın skdnndjdhdbd