svlsu byzgg bende hamileliği hiç sevemedim çok zor geçti benimde ilk bebiş şuan kasılmalarım var kontrol ediyorum kaç dakikada olduğunu 👀😮💨
maco61 svlsu bekliyoruz dişim çok ağrıyo ne uyutuyo ne durduruyo onun haricinde ayakkarım ağrıyo artık doğurmak istemiyorum 😩
svlsu maco61 diş ağrısı allahım çok kötü n düşük dozda antibiyotik vermişti doktorum o iyi gelmişti banada
esmaatay svlsu svlsu 38+2 günlüğüm ve sancılarım iki haftadır başlamış fakat Doktorlar hep seromla durduruyarlar acilmam yok diyemi bilmiyorum çok yoruldum gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun 🥺🙏
havvaa41 svlsu bütün belirtilerim görünüşümm erkek bebek diyorlarr ama cinsiyet kız hatta herkes şaşırıyor nasıl kız diye inanmıyorlar gerek kilom gerek karnımm
babylove_33 maco61 özele gittim ilaç yazdı yolladı parol hiç işe yaramıyor Zonkluyor dişim napıcaz böyle hayatım alt üst oldu
gizarden Haftayım kızlar son bir haftadır inanılmaz terliyorum böyle ateş basıyor buz gibi hava da montsuz dolaşmak istiyorum. Geceleri su inde uyanıyorum sizlerde de var mı bu ateş basması ve ne zaman geçer muhtemelen 🤔
svlsu gizarden dondurma buz yiyorum ayaklarımın altından sanki ateş çıkıyo nefes alamıyorum daralma geliyo 😮💨