prensesssannesi Kimse yazmadı diğer posta sabah erken gebelik testiyle kaset test yaptım erken gebelik testi negatif kaset testte gölgemsi silik çıktı şimdi tekrar yaptım kaset test yine aynı çıktı sabredemedim bakar mısınız
birumut_ prensesssannesi sanki ben gölge gördüm ama Artımed sanırım markası yalancı çıkarıyor diyorlar ama en neti kan vermek
Esma006 prensesssannesi artimed yalancı pozitiflik veriyor aşkım erken gebelikte çıkmadı ise bunda çıkması imkansız 🥲
buketdeniz19 prensesssannesi yok gibi canım erken gebelik testi ile dene kaset testler daha geç algılıyor
prensesssannesi Güvenebilirmiyim ki ben bu testte olsa erken gebelik testinde de çıkardı diye düşünüyorum o nimo markaydı
Esma006 prensesssannesi keşke almayaydin canım ya awox ve prodoctor iyi genelde eşimde ucuz doye sen git 20 tane al hepsi çöp 😂
marlam prensesssannesi zaten bu testler sterse sokuyor insanı ben en sonunda bıraktım zorla test yaptırdılar bana kesin hamilesin diye bende he he dedim ve sonuç hamileyim 🙂
prensesssannesi Esma006 awoxta bizim burdaki eczanelerde yokki arkadaş internetten almak lazım bidahakine, 🥲🤣