gulaycan merhaba, 2 li test nerede yaptırabilirim Çanakkale’de? Devlette yokmuş, özel nereye gidebilirim?
nazlibpalas gulaycan devlette varmış, benim doktorum ben yapıyorum dedi bana, ona göre randevumu aldım
eylul016 gulaycan devlette yok ama araştırma hastanesinde de mi yok özelde hasan çetini tavsiye ederim cihazı da çok iyi doktor da çok iyi
cidoela gulaycan kepez’de pelinatoloji uzmanı var ben oradan randevu aldım Süreyya Hanım bir de Esenler’de varmış onun ismini bilmiyorum üniversite Hastanesi’nde yapıldığını biliyorum Bir de
eylul016 gulaycan hayır perinatoloji bir tek özel muayenesi olan Süreyya sarıdan demir var oda 9 bin TL ikili tarama ücreti
gulaycan eylul016 çomü de mi acaba , Süreyya sarıdan hoca? Randevu için kadın doğum alıp ozaman gittiğimizde hemen yapıyor mu acaba ?
tugbashr Ben medical hastanesinde yaptırmıştım doktorum Cengiz yıldırımdı çokkk memnundum hastane kapanınca sanırım bigada ki özel hastaneye geçti düşünürseniz oraya da gidebilirsiniz
Minikkkk_0 gulaycan Süreyya sarıdaşa para vermeyin o kadar çömüde özel öğretim üyesi İbrahim eren Pek sıra alın o yapıyor. Daha 1 hafta önce arkadaşıma söylemiştim gitti yaptırdı. Ondan önce iki arkadaşım daha yaptırmıştı.
gulaycan Minikkkk_0 sıra nasıl alınıyor anlayamadım. Çomü sayfasından giriyorum Dr seçemiyorum isimlerii çıkmıyor. Kime gideceğimi nerden bileceğim .. Ben mi beceremedin acaba .. özel öğretim üyelerinde isimle seçiliyor ama onlarda dolu görünüyor zaten :(
Minikkkk_0 gulaycan sıra almadan da akşam 17.30’dan sonra gidip vezneden sıra alıp gözükebiliyorsunuz ama sırasız gittiğinizde biraz geç bakabiliyor doktor çok bekliyorsunuz
cidoela gulaycan gulaycan merhaba kepez’de pelinatolog var ikili testi orası güvenilir yapıyormuş ben de oraya gideceğim bilginize
nazlibpalas fasulyecik2 fasulyecik2 Pınar hanım doktorum, detaylı ultrasonu bilmiyorum, onunla ilgili bir şey söylemedi. İkili test zamanı geliyor kaçırma dedi, bende özelde mi yapılacak diye sorduğumda, hayır ben yapıyorum dedi.