birmesele elifsn23 öyle oldu kuzum doktor bakmadı alttan karından baktı sadece haftaya gideceğiz tekrar inşallah 🙏🏻
aleyna_gozet Feyzanne_ ben regl olacakmış gibi hissediyordum ama sonradan ağrılarım baya artınca acile gittim kan testi verdim iki saat sonra gebelik görülüyor dedi ama o an doktorun o kısmını duydum bayılacakmış gibi oldum heyecandan 😂 hemen kadın doğuma randevu aldım üç tüp kan aldılar alttan muane etti keseyi gördük iki hafta sonra tekrar gel dedi
birmesele 1_2_3_4 alttan muayene etmedi kuzum karından baktı daha erken dedi bi hafta sonra gideceğiz inşallah tekrardan rahim duvarı kalın ama dedi bu da dış gebelik vs. Durumu eliyor dedi , progestan ve kan sulandırıco başladı bakalım
Feyzanne_ aleyna_gozet hımmm kese görünmüş maşallah çok sevindim 🥰 benim henuz görünmedi ama beklemiyorum görünmesini çünkü yumurtlamam geç oluyor. Büyk kızım da öyleydi biliyorum. 1 hafta 10 gün oynar 😅
aleyna_gozet Feyzanne_ bu süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ilk defa hamilelik yaşıyorum aşırı heyecanlıyım iki hafta nasıl geçecek onu bilmiyorum 😂🤦🏻♀️
dalyaluna35 Bu kişiden kişiye degisir kuzum ilk gebelikte 4+2de kese gordum 5te yolk sac gordum 6+2de kalp atışını duydum. Bunda direkt sata gore 5+6da doktora gittim kalp atışını duydum ama erken yumurtladigim icin crl olcumu ilerideydi