ozgeckrr Merhabalar, ben Bartın’da yaşıyorum. Bartın’da perinatoloji bölümü yok en yakın Zonguldak’ta var. Zonguldak’ta detaylı ultrason yaptıran var mı?
defnesedaa ozgeckrr kadın doğum hastanesinde Ekrem bey var ben orda yaptırdım gayet güzel ilgilendi levelde var bide ama ücretli 4bin dediler
ozgeckrr yeliz1923 MHRS de göremedim araştırmada, kadın doğum hastanesinde görünüyor ona da randevu bulamadım 🥹
yeliz1923 ozgeckrr Sıra veriyorlardı sanırım unuttum numarası varsa arayıp sorabilirsiniz sıea da verirler belki şu tarihte gelin diye
yeliz1923 ozgeckrr Şimdi Google’dan baktım da kadın doğuma randevu alınıyor ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ https://share.google/mY4wAgP99qA11OiAW Buradan alınır mı tam bilmiyorum ama bi bakın isterseniz 🥰
dderya67 Kızlar detaylı ultrasonu nerede yaptıracaksınız? Level’de takipliyim ben Selen Hocada. Oradaki Sumru hanımı da iyi diye duydum. Devlette de Ekrem bey varmış. Daha zamanım var ama şimdiden karar vermek lazım 🌸
ozgeckrr dderya67 ben Ekrem beye sıra bulamazsam Bartın’da Bülent beye yaptiricam muhtemelen, size bişey diyemedim o yüzden 🥹
defnesedaa ozgeckrr bir de ben hiç zor almadım randevuyu MHRS den aldım hemen doktorun söylediği zamanlara kadın Doğumdan
buketbusee Benim salı günü levelde var randevum eltim de hamile o da kadın doğum hastanesinde yaptırdı ama randevuyu çok zor aldı fakültede artık yok diye biliyorum ben
elifyerebasmaz Bende bartında yaşıyorum doktorumuz zonguldağa sevk etmıstı detaylı ultrason için ve çok ilgilendiler bi kaç yerini görememıstı bıseyler ye gel dedi ve tekrar bakıldı