Gencbirannis Selam kızlar sağlık ocağına topuk kanı için götürdüm 2.için. Çok ağladı kucak değiştk eve geldik vs derken topuğuna baktım 5-6 tane delik açmışlar
yeliz1923 Gencbirannis Normalde bir sefer de alınıyor acaba kan çıkmadı diye mi 5 6 defa iğne batırdılar 😕
aysegulk07 Gencbirannis kan almadan önce emzirmediyseniz hani söylenmediyse kan dolaşımı az olduğu için kan az geliyor o yüzden birden fazla deliniyor. Normalde tekte alıyoruz ama bilmeyen birine denk geldiyseniz böyle olmuştur
Gencbirannis deletedmom43191 kucagımdaydı ben hiç görmedim bakamam diye kızımı sakinleştirmeye çalışıyordum sonra kucak değiştirdiler eve gelince farkettim
deletedmom43191 Gencbirannis serefsizler ya sende git.bi taraflarini del bi bebege o kadar aci yasatilir mi ya
Gencbirannis deletedmom43191 çocuk sabahtır ağlıyor emmek istiyor belki de acıdan uyuyamadı ben de sütüm gelmiyor diye üzülüyorum
Havin49_ Gencbirannis mecbur kan gelmezse napıcam cnm ilk topuk kanından kalan delikte içinde olabilir çok geçmiş olsun