minikmuciz Benimde ilk erkek oldu bunu tahmin edemiyorum bundan önce bi kürtaj oldu saglıkla doğsun da şuan 9+2 deyim ama ilkinde bulantm yoktı bunda çok var böyle farklı hisseden varmı belirti gebelik leri arasında
zuloss hilalaselll4 ben ilk gebeliğimde 10 haftalıkken öğrenmiştim ama ikinci gebeliğimde devletteyim detaylı da net erkek dediler 😀
umransag hilalaselll4 anladım canım net olmuyor yani o yüzden dedim bana 12. hafta erkeğe benziyor dedi devlet mesela sonradan kız çıktı☺️15. Haftadan sonra
cangirfatma7gmailcom Ben şuan 18 haftdayim daha cinsiyeti öğrenmedim gittim bacaklari kapalı dedi doktor
hclsr hilalaselll4 15+6 hala öğrenemedik devlet hst. Gidiyorum kimi erken dedi kimi göstermedi dedi 😄
zeynepacar743 hilalaselll4 benimde ikinci gebeliğim canım bi kızım var şimdi ikizlere hamileyim 17 haftalık olduk dün öğrendim biri kız biri erkek özelde baktırdım devlette çoğu ultrasonlar eski diye tahmin yürüttü doktorlar
zynppc Haftada cinsiyeti öğrenmek için özele gittim ve öğrendim. Devlet söylemiyor en erken 16 da söylüyormuş. Cihazımız iyi değil diyor. 16 ya sabredemedim merakımdan, özele gittim 12. Haftada öğrendim.
beyzaokanvebebek hilalaselll4 12 hafta 4 gün erkek dedıler 14. Haftada fetal DNA testi yaptırdım kızmış bebişim fetal DNA yaptırabilirsiniz
acelyacik hilalaselll4 14 de kiz dedi net ama detayliyi bekle ne olur ne olmaz diye detaylida da kizdi 😍