Yazmelegi_ yesilyurthayriye9gmailco renkliyi doktorunuzun göstermesi lazım. Sizin dediğiniz detaylı olabilir oda 20-24 arasi yapılıyor
orhismommmmmm yesilyurthayriye9gmailco ben her gittiğimde verıyolar renkli özelde verıyolr 20. Haftadan sonra yüzü iyice belli oluyor
aslmoms Merhaba, Detaylı ultrasondan bahsediyor olabilir misiniz ? Renkliyi mesela ben her gittiğimde doktoruma söyleyip istiyorum. Kaç haftalıksınız ? Siz bebeğin sağlık durumu için mi soruyorsunuz, yüzünü vs görmek için mi ?
ARYa143 Renkli ultrason bebişi daha net (bize göre) güzel görmek içindir bebeğin sağlığı için dr diğer usg yöntemini kullanır (benim drum kendisi söylemişti) Onun için de bebeğin biraz daha gelişmesi büyümüş olması lazım yani ağzı burnu bşraz büyüyüp gelişcek ki sen de görebilesin 🥰🥰 biz ilk renkli usg fotoğrafını detaylı baktırdığımızda aldık (tabi bazı dr larda renkli hiç olmuyor o da var) yaklaşık bir 20 haftayı doldurunca almanızda fayda var daha iyi poz veriyolar o haftalarda sanki 😁🤗
aslmoms yesilyurthayriye9gmailco Detaylı ultrason 18-23. haftalar (genellikle 20-22. hafta) arasında kaç haftadasınız siz ?
yesilyurthayriye9gmailco aslmoms çam Sakura dan randevu alacagım da haftasını merak ettim 20. Haftama randevu kovalayım o zaman ben teşekkür ederim
aslmoms yesilyurthayriye9gmailco Tamam eğer devlette yaptıracaksanız şimdiden randevu bakmaya başlayın. Araştırın. 20 ye doğru gidebilirsiniz.
neseee_ yesilyurthayriye9gmailco bende sizinle aynı haftadayım bnde çam sakuraya randevum alıcam ama süreç nasıl olur bilmiyorum direkt kadın doğuma mı randevu alcaksınız
yesilyurthayriye9gmailco neseee_ detaylı için mi perinatoloji randevu alacaksınız onun içinse ama nisanın 10 kadar dolu görünüyor sabah 10 ve akşam saatlerinde randevu takip yapın bende o şekilde yapacağım talep de oluşturdum ben
minikmucizem26 neseee_ ben bu sabah çam sakuradan randevu aldım. 10 nisana gün buldum direk aldim …İlk once kadin dogum doktoruna gidip muayene olmanız gerekiyor doktor size yesil alan acıcak perinatolojiye o sekilde gideblrsnz bana boyle demusti cnku
yesilyurthayriye9gmailco minikmucizem26 evet kayıt açılıyor doktor bana da o şekilde dedi ve bende bugün çam sakuradaydım hangi doktora gittiniz ögrenebilir miyim
minikmucizem26 yesilyurthayriye9gmailco gecen ay esra diye bir doktora gitmiştim iyiydi guleryuzluydu
yesilyurthayriye9gmailco Haftamda detaylıya gitmeye karar verdim çünkü o haftalarda daha iyi herşey görüyorlar mış yani o şekilde yorum okudum öyle karar verdim bakalım
yesilyurthayriye9gmailco minikmucizem26 bende enes saraç gidiyorum 2 seferdir belki yarım saat bakıyor çok güzel ilgileniyor bulursanız randevu denemenizi tavsiye ederim