htan nurbus1 ıhlamur çok iyi geliyor. Ilık suya limon ve bal da hem şifa hem enerji veriyor. Nane limonu hasta olmaya başlarken yaptım hep hamilelikte 2 güne toparladı hep beni . Benim tecrübelerime böyle inşaatlar sana da faydası olur.
serpilllga nurbus1 bal ve limon kaynar suya dok ara ara iç en ağır hastalığımdan bile bu sekil kurtuldum. keza Efendimizin sünnetlerinden biri ballı su şifa kaynağı. bende bugun iyi hissetmiyorum kendimi en az iki kupa içerim gibi
serpilllga htan ilk hamileliğimde 6 aylıkken bi aktardan ihlamur almak istedim ve bana vermedi kaç aylık diye sordu 6 aylık dedim erken doğumuna sebep olabilir içme dedi. kanalları açıyormuş oyl demişti
htan serpilllga komşum aktar geçen gün hasta oldum direk ıhlamur verdi . Şaşırdım su an. Ve sürekli de içiyorum hasta olunca birsey olmadı çok şükür doktor da aynısını dedi . O zaman bi doktorunuza danisin
serpilllga htan bu kişide lokman hekimdi kendisi. eğitim almış neden ürününü saymak istemesinki diye düşündüm. bencede çok madum bir bitki ama oyle dediği için temkinli yaklaşıyorum artık