Momlife_ 26 haftalık olucam yarın bugün gittim doktora yüzünü gösterdi doktor ama burnu baya büyük gözüküyor yanılma mıdır gerçekten öyle mi doğar acaba aklıma takıldı
dgngr Momlife_ evet aynı ama gelişmeyen kemikleri gelişiyo. Bir de etli yerleri yüz oranını değiştirebilşr
nergiss123 Momlife_ O haftalardaki ile aynı olmuyor. Hatta biz eşimle bu çok çirkin falan demiştik😅 7.5 8 aylıkkenki ile daha çok benziyor. Hem de eli yüzü kilo alınca çok degişiyor. 20li haftalarda zayıf oluyor.
fatmaa51 Momlife_ benin eltimin çocugunun burnuda pek büyüktü ama miniminnacık doğdu şuan da 3 yasinda minik
aslmoms şiş ödem oluyor sonra o ödem gidiyor :) hatta ilk doğduklarında bana göre değişik 3 ay sonra değişik oluyıorlar
aslig Momlife_ 35+1 haftalık hamileyim hala yüzünü göremedim burnu büyük de olsa görsem şükredeceğim 😂
Momlife_ aslig inşallah sen de görürsün benimki de hep sırtı dönüktü çikolata yiyip gittim bu sefer gördüm😄
arzutmz Benim de ultrasonda dudakları ve burnu tuhaf görünüyodu. Sürekli aklıma takılıyodu. Doktorum bi sıkıntı yok öyle görünmesi normal demişti. Oğlum doğdu fındık burunlu, fincan ağızlı bişey 😍😅
aselimdurum Momlife_ renkli ultrasonla aynı doğdu benim kızım her defasında ultrasonlarda eli yanağının altında uyuyor olurdu şuan 6 yaşında halen eli yanağının altında uyur 🥰
eminaas Momlife_ Ultrasyonds görememiştim ama ilk doğduğunda burnu kocamandı ödemden ilk 3 günde duzeldi çok şükür
aselimdurum Momlife_ ama merak etme şuan daha zayıf yağ dolgusu yok elinde yüzünde ilerleyen haftalarda ki ultrason da belli olur 32den sonra yüzü iyice dolmuş olur o koca burun fındık burna dönüşür 🥰
aslig Momlife_ kız çikolata falan hiçbir şey fayda etmiyor. Doktor her gittiğimde bakıyor görebilir miyiz diye renklide ama tık yok. Doğunca göreceğim heralde neye benzediğini 😂