Nilayimo1 Kızlar ilk gebeliğimde Preeklampsi geçirdim 18-10 tansiyonları gördüm alfamet kullandım ama olmadı 34 haftalık doğdu yine hamileyim ve Coraspin kan sulandırıcı hap kullanıyorum Daha sonra erken doğum olmayan var mı ? Coraspin etkili mi?
aleyna123f Nilayimo1 bende aynı durumu yaşadım doğumdan zehirlenme yüzüne bebeğimi kaybettim şuan tekrar gebeyim
rumeysa_ttkrky16 Nilayimo1 ben 2. Gebelikte yasadim en yüksek 14 15 okuyodu tansiyonum hastanede yattığım sıra alfamet adalat başlattılar bir hafta yattım cikincada kullandım 0 tuz şişmem yoktu protein kaçağı vardı antibiyotik de kullandım 35 haftalık kendi sancim ile dogdu oğlum kuveze bile almadılar hersey Rabbimden kilosu da az di 2 kilo 200 gram filan mama bile yiyemedi 1 2 ay sonra kendi istemedi sadece qnne sütü ve ek gıdalarla sağlıklı sıhhatli büyüdü 3 yaşında şuan 3. Ye de hamişim 32.4 üz insllah bunda da kolay geçer doğum anı. Ecopirin ve alfamet 12. Haftadan beri kullaniyorum şuan qra da 14. 9 olaniliyo en yüksek haftaya gidicem kontrole bakalım doktor ne der bebis nasil gelişimi