hasmom Selim_Alparslan Immm afiyet olsun çok severim 😋 Evet hamileyim haftada bir yada iki kez tavuk ve protein olayına dikkat ediyorum teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
hasmom marlam taze portakal suyu çok güzel oluyor mandalinanın suyunuda kullanabilirsin afiyet olsun oğluşuna 🫶🏻
Selim_Alparslan hasmom Mercimekli erişteli salata yapabilirsiniz ıspanağın yanına birde cacık doyurucu olur 🫶
hasmom Selim_Alparslan evet güzel bir menü olur ama karar verdim çorba cacık ıspanak yemeği yeterli olur yinede teşekkür ederim 🤗🤗
_neslihan__ Ben yanına mercimek çorbası yâda domates çorbası çok yakıştırıyorum. Ben genellikle çorba ıspanakları soğanlı salçalı kavururum yanına domates salatalık dilimlerim ve yoğurt turşu sade şık doyurucu oluyor bizim için 🤩 köfte de yapa bilirsin
hasmom _neslihan__ domates çorbasına bayılıyorum hergün olsa yerim bende ıspanak yemeğini o şekilde yapıyorum birde yumurtalı çok ama çok güzel oluyor menüye karar verdim cacık çorba ve ıspanak yemeği var karar verdim teşekkür ederim tavsiyen için 🫶🏻
hasmom aysgl330633 sadece çorbayla doymuyoruz malesef eşim yemek yapma ben gelince hallederiz diyor ama yapmadan duramıyorum 😅😅
aysgl330633 hasmom bende hep öyleyim yaa ve bizde de öyle sadece çorba ve ıspanak olsa eşim başka yemek de arar ben bi çorbayla bile doyarım☺️
hulyalarda hasmom ben pirinç pilavı ile severim ıspanağı, bir tane de yoğurtlu bir meze havuçlu tarator gibi çok ta güzel olur