dilaradoyan zeyn_ppp206 sizin tercihiniz sonuç olarak ama bende beyaz seviyorum peygamber efendimizde böyle tavsiye ettiği için başka seçenek düşünmedim sevdiğimde için. Ama tabi siz annesi olarak son kararı kendi zevkinize göre verebilirsiniz kesin bi kuralı yok bunun ☺️
NobleMom zeyn_ppp206 Bunun bir kuralı olduğunu sanmıyorum. Siz ne renk giydirmek isterseniz onu giydirin tabiki. Sarılık için sarı renk giydirmekten bahsediyorsanız eğer ben ona hiç inanmıyorum 🙂✨🤍
sarilale123 zeyn_ppp206 beyaz giydirmek sünnet , peygamber efendimiz de böyle söylemiş. Ama beğendiğiniz renk giydirebilirsiniz . Tercih meselesi
hasmom zeyn_ppp206 Ben de beyaz taraftarıyım ama tam düz beyaz değilde kırık beyaz sanki çok daha güzel duruyor zaten bebeler pespembe çıkıyor beyazlar içinde daha bi güzel okuyorlar ayyyy😅😅😅🫶🏻🫶🏻🫶🏻
hasmom deletedmom43191 Oğlumda kan bulaşmamıştı bence temizlenmeye bağlı ya ama kan lekeside çıkmaz ama çok da yakışıyor
tugbatosun deletedmom43191 kesinlikle katılıyorum ilk bebeğimde şapkası üstü hep kandı bende o yüzden şimdi pembe beyaz karışık renkli koydum üstü kırık beyaz donu pembe 😂
ayseannesafakbaba Bende beyaz sünnet diye duymuştum ama sonra temizleme iyi olmadığı için leke olabilir dedim isimli tulum yaptırmıştım onu resimde kullnayım dedim doğunca ilk ayrı biri tane ayarladım
bsrelif Lohusa kıyafetini beyaz giymek adetten. Birde renk fark etmiyor ama açık renk olsa daha iyi olur bence bebek için. Ben bebe mavisi giydiricem belki fikrimi değiştiririm bilmiyorum henüz