Cok cok benzer bir sey yaşadım detayli ultrasonda karindan 28 vajinal 27 küsür cikan bir rahim ağzı uzunluğum vardi. 2 gun sonra neyseki tedbiren devlette baska bir perinatologa randevum vardi detaylida supheye dusurecek seyler duyarsam teyit amacli almistim. Hastaneye yatisim olmadi belki ama burda bircok arkadasa gore doktorum fazla bir prosedur uyguladi. Progestan igne + 3 progestan fitil seklinde. Icime sinmedi devlette aldigim perinatologa gitim. Adam bi olctu 38 39. Şok oldum..(özelde detaylimi yapan kadin ile ozeldeki takioli doktorum ayni hastanedeler yan yana odalari) devletteki doktora dedim ki bana 27 dendi. 27 ölçen kadını tanıdığı için kötü bi doktor olmadığını bildigi icin tekrar bakicam 1 hafta sonra gel dedi. Ama hicbir ilac kullanma dedi. Kullanmadan gittim 1 hafta sonra yine vajinal bakildi bu sefer 38 40. Niye böyle bir fark var diye sorduğumda, kasılma anima denk gelebileceğimi kasilma esnasinda kisa cikabilecegini söyledi. Hata şu, 28 olcen kadin 15 20 dk sonra tekrar bakmali teyit etmeliydi. Onu etmedi. Bence senin de oyle olmus olabilir