azra01 Kızlar 32 haftada doktor 1800 gram dedi haftasiyla uyumlu dedi ama bana az gibi geliyor sizce normal mi yoksa zayıf mı bu haftalardan sonra bebege ne fayda eder kilo aldırır küçük doğsun istemiyorum kızim 40 haftada 2.5 kilo dogdu allahtan küveze girmedi ne yemem ne yapmam lazım bilgi verir misiniz?
1cey azra01 doktor normal dediyse bence doktoru dinleyin, doktorunuza güvenmiyorsanız da değiştirin çünkü burada kilo kıyası yapılması bence doğru değil, herkesinki farklıdır. Bebeğe kilo aldıran şeyler kefir muz kuruyemiş ve kaşar peyniri diye biliyorum
GamzeAGacs azra01 Canım ben hamileliğimde her sabah mutlaka bol kaşar ve peynirli tost yapardım .Yanında yumurta nesquikli süt içerdim.Her akşam yatmadan Tahin pekmez yerdim bebeğim hep on gün önde gitti.Çok şükür kilosuda iyiydi.Bence birazda genetik ve önemli olan bebeğin sağlıklı olması kiloya takılma bence doktorun iyi dediyse🌸
ece00008 Benim 28 haftalık 1100 gram dedi internetten baktım 28 den sonraki her hafta ortalama 200 gram alıyormuş bebekler ama anne baba genetiği de önemli olabiliyormuş mesela uzun boylu yapılı değil de daha minyon anne babanın bebekleri haftalık 200 değil de 120-150gram alabiliyormuş bence normal kafana takma
ghostty azra01 kilo persentil eğrisi var. Bebeğinizin kilosu o aralıktadır muhtemelen o yüzden de normal demiştir doktorunuz. Başkalarıyla kıyaslamayın o yüzden.
sarilale123 azra01 kaşar muz ceviz kefir falan tüketin ama doktorunuz normal dediyse de kafanıza takmayın
sanane00 Ben de ilk kızımı 37 + 4′te 2,5 kg olarak dogurdum şimdi ikinci gebeliğimde 32 de gittim nst in 1780 çok iyi kilosu 1500 ü geçmiş dedi bence fazla takıp üzülmeyin doktor normal dediyse
azra01 sanane00 bir kac yerde okudum 32 haftalik 2 kilonun uzerinde olanı o yüzden kafama cok taktım yoksa takmıyordum boyle şeyleri dedigin gibi aslında doktor iyi dediyse sıkıntı etmemek lazim
neym Ben de 32 haftadayım 1700 gram şu an. Normali 1700-1900 arası sizinki de aralıkta zaten gayet iyi doktorunuz da söylemiş. Önden gitmesi de iyi bir şey değil sonuçta kendinizi strese sokmayın durduk yere