mervekalkann Sevgiiss riskli gebeliklerde daha erken ama süreci normal ilerleyen gebelerde 38. Haftayı bekliyorlar. Doktordan doktora da değişiyor. Kimi normale yönlendiriyor açılma olmaz ise son dk sezaryene alabiliyor. 🌸
Sevgiiss mervekalkann aşkım ilki sezaryen benim bu da mecbur öyle olacak dedi doktor . Yani 35. 36. Haftada şu tarihte sezaryen günü der mi diye merak ettim ben
esme3066 Ben 36. Haftada gittim. Gün verir diye düşündüm ama vermedi. 38+3te gel gün vereyim dedi. Sanırım ⅔ gün sonraya vericek. İlki normal doğumdu. Böyle günlü gitmek de tuhaf geliyor açıkçası😃
mervekalkann Sevgiiss a okey o zaman ben ilk bebeğin sandım 🙏 arkadaşıma 35. Haftada gün vermişlerdi sağlıkla gelsin.
1_2_3_4 Sevgiiss sorun bence hangi gün olur veya hangi haftada diye ben sağlık ocağında ki hemşire ile görüştüm 37 den sonra herhangi bir gün verirler dedi sezeryan da pek beklemiyorlar diyo
deniz3855 Sevgiiss vermedi 😅 haftaya geldiğinde gün verilir dedi. Daha önce demişlerdi zaten bi sıkıntı çıkmadığı sürece 39a kadar bekliyoruz diye ama ben artık çok zorlanmaya başladım 🥲