anneyim01 birazacemi güzelim cok silk gözkyor sende testini tekrarla hayırlsıı olsun hakkında inş vardr ☺️
mervenur09_ birazacemi bende gördüm silik çizgi bende de böyle çıkmıştı inşallah vardır gönlüne göre olsun inşallah ❤️
baharekn Testlerin içinde boya oluyor oda olabilir testi açıp bakmadan daha sağlıklı öğrenirsin 5 dk içinde gösteriyor zaten
serabis birazacemi siyah beyaz yapıyolar net görebilmek için ben yaptım da ekleyemedim buraya sen de bi yap alt taraftaki çizgi gözüküyor her şey dilediğince olsun 🙏
birazacemi baharekn 2 gün gecikti bende acilmasini doğru bulmuyorum ama aradaki seffaflık kaymıştı net görünmüyordu o yüzden açtım
baharekn birazacemi birdaha yap bence ya sende rahat et yoksa cok kafana takarsın hani vsr mi yok mu falan diye
serabis birazacemi ne demek 🥹 kuruma çizgisinden falan bahsediyolar ilk 5 dkda çıktıysa var işte bariz belli 🥹
birazacemi serabis evet ilk 5 dakikada oldu ,benim döngüm kisa 25 günlük ve regl günü yaptim negatif çıktı suan 27.gündeyim erken gebelio testi silik çıktı az önce normalde yaptım onda negatifti.Döngü kisa olduğu için böyle oluyor olabilir mi