emeltrmnn ya ani geliştiğinde mi tecrubesizlikten mi bilmiyorum ben 33. Haftada ani bi sekilde suyum gelince vajinal dogum yaptım. O aksam 11 gibi yatisim oldu acilmam sancim yoktu ama su geldi. 12de hafif hafif sancilae basladi. 3e dogru da 7 cm açılma va siddetli sanci olunca doguma aldilar acilma olmasaydi dogumu geciktireceklerdi igne hap falan vermislerdi dogum baslamasin diye ama başladı bir kere Sancılar gerçekten cok berbatti cok kotuydu benim icin, esimin elini tutmak bi nebze iyi geliyordu Allah’ım yardim et dedigimi hatırlıyorum sanci aninda. Ama doğum anina dair cok bişey hatırlamıyorum cunku cocuk kanala girince tek yapman gereken ikinmak ben onu basta yapamadım ama ikinmayi ogrenince gerisi kolay. Zaten cocuk ciktigi an biraz once hic aci çekmemiş kadar rahatlıyorsun. Dikiş kismi ise tamamen sana bagli, bana kalcani kaldirma demislerdi ama ben.kaldirmisim haliyle dikisim oldu birkac tane. İyilestiler 40 gun icerisinde. Sezaryeni hic tecrübe etmedim onda sancı cekiliyor mu bilmiyorum. Benim icin vajinal dogumun en kotu yani sancilardi. Belden başlayıp kasiklara vuran bir agri. Ama yine olsa yine vajinal isterim şahsen