50zbyde Detaylı ultrasonda böbrekler olması gerekenden biraz geniş çıktı böyle bir durum yaşayan varmı acaba
merve_tp 50zbyde tasalanma geçiyor o takiplenecek sadece. Benim bebekte de kalpte delik var şu an ama geçer
merve_tp 50zbyde aminn inşallah içini ferah tut benim de bebeğim için öyle demişlerdi ama içinde idrar var vs olur böyle şeyler dediler sorun yok şu an ki benim bebeğim erkek
beautiful_ 50zbyde oğlumda biri diğerinden büyük çıkmıştı doktorum takip etmek lazım ama birşey olmaz dedi gitmedik tekrar çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
50zbyde beautiful_ bana sırf bu böbrekler yüzünden down sendromlu olabilir yada zihinsel engelli olabilir dedi doktor 😥
nilufeer 50zbyde meraba bana da öyle dediler + arti kalbinde parlaklik böbrek genişliyi, fental dna yaptirdim cok sükür iyi, 36 haftalik olduk
Pinaargunes 50zbyde genelde erkek bebeklerinee olurmuş ve zamanla düzelen bişey benim oğlumda demişlerdi
aleynatopal Böbrek genişliğiniz kaç mm bizimde 23 mm dediler olması gerekenden 10 katı büyüklüğündeymiş