Bayramerve Ikili test sonucunun normal değerlerini bilen var mı benim PAPP-A degeri sonucu 5.21 serbest beta hcg sonucum 134 çıkmış normal mi sizce doktora daha gidemedim izinde olduğundan yardmcı olurmusunuz lutfen🙁
MuratZeynepDiner Bayramerve benmde 5.04 çıkmıstı papp-a beta hcg de 50 nin altındaysa erkek yukarısındaysa kız dıolar ama size risk tablosuda vermeleri lazımdı
Bayramerve Bayramerve MuratZeynepDiner herhangi bi saglik sorunu hakkkında bişey soylemislermiydi peki sonuçlar için
MuratZeynepDiner Bayramerve bu değerler tek başına birşey anlam ifade etmıyor değer tablosu olması lazım dedi o yüzden yorum yapamadım bu sonuçlar eksik sonuçlarınıza tekrar bakın tablo olması lazım
NaimeYilmaz Bayramerve sakin ol ☺ Tablo yokmu ? Yoksa doktorunu arayıp sor yoksa hastanede yada baska hastaneye bır gotur
MuratZeynepDiner Bayramerve vardır siz görememisiniz bende de aynısı oldu gidip hastaneden bütün raporları aldım
BalliVEannesi Bayramerve heyecanın normal ama buradan bu önemli sonucun cevabını bekleme bence başka bir doktordan sonuçları iste.çünkü onlar ikili testten çocuğun boyun ölçüsüne bakıyorlar bunu da kimse bilemez burdan.korkma Allahın izniyle herşey yolundadır 🙏🏻