Ozlemmm3535 hasret_sakar33 öyle yapacağım kuzum ama ilk etapta iki gün bekleyeceğim var mı yok mu belli değil ki sanki hafif bir çizgi var belki de göz yanılması tuhaf bir durum bakalım hayırlısı 💘
nilruhu Ozlemmm3535 Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah ❤️ sizede, banada, anne olmak isteyen herkese💞💖💝4 ay önce kürtaj oldum, geçen ayda kimyasal oldu benimde başta sevinip sonunda ağlamak kavuşamamakta çok üzüyor❤️🩹
tatlibiri Ozlemmm3535 şuan şu test e bakarak görmedim ama bence adet olmazsanız 2 gün sonra direk kan verin daha net sonuç olur rabbim gönlünüze göre versin
Ozlemmm3535 nilruhu kesinlikle çok iyi anlıyorum canım seni benim ikinci evliliğim ilk evliliğimde on yıl önce gelişmediği için kürtaj olmuştum o yüzden o duygunun nasıl bir şey olduğunu biliyorum Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin 🥹
Kivircikannee nilruhu yaaa çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum rabbim tez zamanda sağlıkla olmasını nasip eylesin
lala_666 Ozlemmm3535 hayde inşAllahh Rabbim nasip etsin güzel haberler verirsin inşallah güzelim 🫠🤲🤲🤲🤲
cerensare Ozlemmm3535 benim geç yerleşme olmuştu idrarda çok silik pozitif görüyordum kan negatifti reglim 5 gün geciktikten sonra 68 değer ile öğrendim
azra19 Ozlemmm3535 bak senin için düzenledim uzaktan bakınca bariz belli 🥰 [https://mutluresim.com/images/2026/03/25/XuLXOZ.jpg]
Csctr azra19 azra bende tartışmalarımda paylaştım en son testimi benim içinde düzenler misin özlem hanımla çok benziyor testlerimiz
egosunannesi0 Ozlemmm3535 eğer bunu 5 dk içinde çektiysen ben silik çizgi görüyorum, umutlandırmak istemem , testinizi 2 gün sonra tekrarlayın adet olmazsanız
lala_666 Ozlemmm3535 inşallah kuzum hep dua et 🤲☺️ Allah kalbimizde elini kalbine koy ve inanarak dua et bana hep yardımcı olan güzel Rabbim inşallah sana da olur🤲☺️