Ozlemmm3535 canım benim adetim çok düzenlidir normalde 30 33 gün arası mutlaka olurum 5 şubat son adet tarihim adete bir hafta kala hafif kanlı şeffaf akıntı oldu birde bıçak saplanır gibi kasık ağrısı dedim ya erken adet olacam yada çatlama akıntısı diye değerlendirdim gün aşırı bide bende 4 aydır ikinci çocuk için deniyordum kafamı boş bıraktım adet günüm geldi olmadım normalde hiç gecikmem üç tane test aldım hepsinde gölge gibi çizgi çıktı ama belli belirsiz ama şüphelendim göğüs ağrımdan falan sabah namazını kıldım dua ettim allahım ne olur bana göster boşa heves yapmiyim diyim rüyamda hamile olduğumu gördüm iki gün daha bekledim gecikmenin 4 günü silik test ve 5 gün kanda 60 beta ile öğrendim tabi beta değeri gecikmeye göre düşük olduğu için anladım geç döllenme olduğunu sonra geçen hafta gittim kese görünmedi vs dış gebelik vs dediler özele gittim hemen göründü ama 7 haftalık olması gerekirken 5+5 göründü kesem Dr ona da geç döllenme dedi cuma inşallah gıdecem allah nasip ederse bebeği de kalp atışını da görürüz inşallah benim bir çocuğum var üç sene önce de bir kaybım oldu spina bfida dan dolayı 21 haftalık karnımda kaybettim ara vermiştim folik asit vs kullandım 4.ayda kaldım şükür ama stres çok etkiliyor ben çok testte silik pozitif görüp kanda negatifleri gördüğüm zaman oldu o yüzden herşeyin hayırlısı inşallah Hayırlı ise gelir sana bebişin 😊