sevinc1470 Adetim gecikt8gj an söyledim çünkü herkesin istediği birseydi iyide yaptım açıkçası ben saklasam Allah ta benden saklar diye düşündüm hep 🙃
komaleyna Moz arkadaşlar bu kadar cinnet geçirmelik bir durum yok bence abartıyorsunuz sadece bizde çocuk yok insanlar sevinmişler ve yakınlarıyla paylaşmışlar bu kadar abartıya gerek yok bence sır gibi saklanınca birşeyde değil
Moz komaleyna 2 düşüğü olan bir insan olarak 3.gebeliğimi kimsenin hemen öğrenmemesini istemem o an ki duygularımla kimseye söylemeyin dememe rağmen söylenmesiyle sinirlenmem çok normal
komaleyna asya33_ ben kalp atışını duyduğumda instgramda resim paylaşmıştık herkes öğrenmişti bunun bu kadar gizemli sır gibi saklanması taraftarı değilim buldumcuk gibi
esraecem123 ZehraNT bana 6.haftada git demişlerdi kese belki görünebilir ama kalp atışını duyamazsınız 5. Haftada
ZehraNT esraecem123 6+2 de sadece kese göründü. Bebek gözükmedi haliyle kalp atışı da duymadık. Bakalım nasipse 7+6 da gideceğim. İnşallah görür ve duyarız 🥰
meliikke asya33_ ben 14. Haftada cinsiyeti öğrendiğim zaman söyledim oda sınırlı kisilere ne kadar az dillendirirsen o kadar iyi diye dusunuyorum 🙏🏻💙