brnmlk Evet aranızdan 22.03.2026 tarihi itibariyle ayrılmış bulunuyorum 😂 Süreç ile alakalı sorusu olana yardımcı olmak isterim.
badhomian brnmlk nasıl ayrıldın bacım normalmi sezeryanmi nasıl geçti sürecin hamişliğin nasıldı bizi kısadan aydınlat
brnmlk badhomian normal dogurdum. Hikaye uzun bu yüzden sordum soru cevap şeklinde ilerleyelim diye 😂 devlette kontrolde 3 cm açıklıkla direkt yatışımı yaptılar. 1.30 da yatışım yapıldı 20.29 da doğurdum. Kesi atılmadı ama yırtılma oldu. Düzgün ıkınamadıgım için karnıma bastılar
ozlozk Gözün aydıııın darısı bana 15 gün kaldı yazıyor uygulamada ama aşırı ağırlaştım çok yorulmuş hissediyorum 😫 nasıl doğum yapacağıma da karar veremedim. Siz nasıl verdiniz kararı 🥹
brnmlk ozlozk normal doğum güzel bir süreç. İçindeyken bitmeyecek sanıyorsun ama bitiyor tazeleniyorsun
lotusflowers brnmlk sancılarınız nasıldı suyunuz gelmişmiydi benimde açıklık 2 cm çok sancım var ama eve git sancılar sıklaşınca gel yatarsan iki saatte bir açıklık muayenesi falan yapılır yorulursun dediler