serpilspnc Benim bat 21 di olmadı ama yaptığım testler de negatif çıktı hep üç test yaptım biri geçmeden önce ikisi geçtikten sonra, şimdi kan vermek için birkaç gün daha geçsin bari geç tutunmaysa diye
serpilspnc serpilspnc serpilspnc bekliyorum, bu arada bugün meraktan ne olucak diye Lh testi yaptım çok koyu olmasa da belirgin çıktı
bebisbekliyorum mlakcy hala adet olmadım bat bugündü gögüslerim agrıyor her adet dönemi oldugu gibi birde kremsi akıntı var genelde adet öncesi bu akıntı geliyı yarın sabaha adet olmazsam bi test daha yapıcam sen ne durumdasın
mrvgngr bebisbekliyorum normalde adet tarihim bugün ama olmadım en son pazartesi test yapmıştım tek çizgiydi tekrar yapamadım cesaret edemedim yarın da doktor kontrolüm var o yüzden yarını bekliyim dedim. Sizde durumlar nasıl
hunerg bebisbekliyorum hayır canım yapmadım o kadar kı yoruldum artık akısına bıraktım yarın regl olmam gerekıyor kesin olucam
Ftmn123- bebisbekliyorum Ya ben Şubatta 26. Döngü de adet oldum son 3 ayın adet tarihinde Google dan hesapladım 26 günde bir adet oluyorsun diyor yani takvime göre adet tarihim bugün doğrumu en son adet 2 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde?
emine136 Biriniz yazın lütfen dün kan verdim betahcg 6.13 çıktı sizce varmı gebelik üç gün var reglime dün lekelenme oldu aceba geç dölenmemi oldu
bebisbekliyorum emine136 5 üstü gebelik. Daha 3 gün varmış o yüzden düşük çıkmış hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verirsen artıştan anlarsın zaten
emine136 bebisbekliyorum ya yoksa ya yükselmese keşke böyle bi mucize olsa kan değerlerime baktırdım TSH 0.008 çıktı o yüzden üzgünüm hiç bişeye sevinemiyorum artık
bebisbekliyorum emine136 böyle strest yapacaksan keşke adetin geçmesini bekleseydin kan vermek için iki dün vermişsin yarın tekrar ver 2 günde 2 katı artması gerekiyor. Benim ilk hamileligimde tsh vardı ilaç içtim gebelik boyunca bi sorun olmadı ne kadae zamandır bebek istiyosınız