zynp92 Kızlar 2 yada 3 gebelikte ne zaman hissetiniz ilk hareketini benim 3 gebeliğim bir çocuğum bir kaybım var ilk çocuğumda 18 haftalıkken hissetmiştim şimdi 15 +1 haftalığım hala bişey hissetmiyorum sizler ne zaman hissetiniz ?
sarilale123 zynp92 ilkinde 20den sonra hissettim, ikincide 15. Haftada . İlk gebelikte plesantayla ilgili bişey dememişlerdi. Bunda plesanta arkada o yüzden rahat hissedersin dedi doktor
asee06 İlk gebeliğimde 20 den sonra net bu hareket demiştim. Şimdi 17+5 yeni yeni arada ufacık bi tık hissediyorum gibi oluyor. Daha öncesinde hiç hissetmiyordum
melisasak35 zynp92 3.cü gebeliğim 15 + 6 da balon patlar kelebek uçar gibi hissetim suan 17 haftalığım az çok hissetmeye başladım
zynp92 melisasak35 anladım canım kişiden kişiye fark ediyor demeki ikinci üçüncüde olsa erken hissedilmiyor galiba
beyzaygun Ben de ilkinde 17 + 3 gibiydi sanki ilk o zaman hissetmiştim benimki minik pıt pıtlardı ikinci gebeliğin yani şu anda geçenlerde hissetmiştim sonra olmadı bir daha şu an 16 haftalık en son iki gün önce hissettim düzenlenmeye başlıyor
nergis592_ zynp92 2. Gebeliği 17.18 haftada balon patlar gıbıydı Sımdı 19 olduk tekmesını dün hısettım net bı sekılde🥹🤲🏻
mervekalkann zynp92 ilk gebeliğim 17+5 de net hissetmeye başladım ama plasentanın ön veya arka konumlu olması da büyük etken oluyor benim arka konumlu. Şuan 24+4 olduk. 🌸
gogirl beyzaygun erkek bebekler daha çok hareket ediyor diyor ama doktorlar bile ben resmen balık yüzüyor gibi hissediyordum hatta göbek deliğinin üzerinden pıt pıt atıyordu 😄
zynp92 asee06 Yok olmuyorum aslında ama ikinci bebeğimi 16 haftalıkti kaybettiğimde o yüzden yinede evham yapıyorum hissetmek istiyorum