Minigiminannesi Kayinvalidem sacina boya yapmami istiyor yaparimda hep ben onun sacina bi zarari ziyani olurmu? 8+1 haftalik hamileyim
aysecam Minigiminannesi Hayır yapma sakın onun kokusu çok zarar verir ben normalde annemin saçlarını boyardım hamileyken değil boyamak biri boyarken yanında bile durmadım sende yapma bence
SevgibiR Minigiminannesi yapma pis kokuyo başkası yapsin zararlı boya de hem eline de bulaşıyor yani ne kadar eldiven de olsa
031965 Yapma sakın kendine yaptırmıyo insan kokusunu almamak için tam tepesinde durcan bi de yapamam de
Mlssa Minigiminannesi Yapma canım maske bile taksan kimyasal sonuçta daha bebeğin küçük kimyasaldan zararlı şeylerden uzak durmalısın..
Nebahathumeyra Benim doktor saç boyasında zararlı olabilecek tek şey onun kokusu demişti. Siz başkasına boyanyaparsanız fazlasıyla o kokuyu inçinize çekmiş olacaksınız.
Habibekaraarslan Minigiminannesi benim doktorum 21. Haftadan sonra organik boyayla boyayabilirsin ama boyamazsanda iyi olur demişti ☺️ Yani 21 e kadar etkisi var demek ki bence kuaföre gitsin kayınvaliden 😁