Bumah denizhelensarpberat tatile geldik bodruma ve bugun güneş gözünu gösterdi ama yağmura dönücek gibi
denizhelensarpberat mervekalkann aynı aynı durumdayız hiç bisey yapamadığım içinde uyuya kalıyorum koltukta o da uyanınca bi tuaf oluyorum güneş iyidir ya bende yaz gelmesini isteyenlerdenim
denizhelensarpberat orhismommmmmm yakınız zaten burada Muhtelemen öyle olacak evde yatış mod o zaman bir süre daha hahhahaha
denizhelensarpberat Hatice_00 bacım bana niye kızıyorsun şimdi hahajssjaj biliyorum ama hamilelikte iste dışarı çıkamayınca insan bunalıyor çok yağışlı olduğu için eve tıkanıyor insan yoksa tabi ki düşüncelerine katılıyorum 😂
deletedmom43191 denizhelensarpberat tekirdaggg 😍😍 gunes evimden gorunmuyo ama masmavi gokyuzum mevcut 😅
denizhelensarpberat orhismommmmmm bende öyle böyle değil sosyallessmiuodum jajajajaja eşim diyor ki Allah başka dert vermesin hHahah
denizhelensarpberat deletedmom43191 kız gayet güzel orası masallah diyim 😂😂 biz burala kara bulut hep
melisasak35 denizhelensarpberat 🥳🥳 doğurmadan uykunun tadını çıkarıyorum vallaha bende sorna zaten uyku artık imkansız olacak 🤣
denizhelensarpberat melisasak35 bende uyuyu uyu sonra valla başım ağrıyor çok uyuyamıyorum 😂 deli gibi anca 3 yada 5 saat uyurum 😂
denizhelensarpberat cadii gı ben iste sadece A101 gidiyorum can sıkıntısından 😂😂 oda yakın diye deme ki 1 ay boyunca 101 gidip gelecem böyle devam ederse hahahahah
melisasak35 denizhelensarpberat ooo sen gene iyi uyuyon ben kesintisiz okadar saat uyudugumu bilmiyom 2 çoççum var 3.cüye hamileyim 🥳