sudearens 5 haftalık olduk biz ama aşırı mide bulantım var yemek yiyemiyorum halsizlik tüm vücudumda var kendimi çok bitkin hissediyorum ve akşama kadar uyku isteğim var sizde de böyle mi mide bulantım ne zaman geçer ve eskisi kadar midem yemek almıyo
Yasoli12 sudearens ben 6. Haftada başladı 17 haftalığım hala devam ediyor bulantılarım ve kusmam doktorum bana prilam diye bi ilaç vermişti o fayda etti bende istersen doktoruna danış bi
Medineklndr sudearens üzgünüm ama daha yeni başlıyor benimde o haftalarda başladı şuan 10 haftalık hamileyim kusmadığım gün yok bazı günler iki lokma yiyemıyroım Allah yardımcın olsun şimdiden çok bulantın olursa doktoruna söyle bulantı hapı yazsın gerçi bende pek fayda etmedi ama sana eder belki
ts1 sudearens benim 6.haftada başlayıp 18.haftada bitti prilam günde 1 defa kullandım bazen 2 geçici bi durum ama zor geçecek sabır biraz
sudearens Yasoli12 ilk kontrolüme 4 haftalık gittim kese görünmedi 6 haftalıkta olmucak normalde vitamin ilacına başlatmaları lazım sanırım bu gittiğimde söylerler
ebrudemirel00 Kişiden kişiye değişiyor galiba. Çünkü ben 7. Aya giriş yapmama rağmen hala mide bulantısı sorunu yaşıyorum 🥲
kurkmantosuzmadonna Ftmnur11 alakası yok ya. 14. Haftaya kadar yemek bile yapamadım kusmaktan. Oğlum oldu.
baharsst sudearens ya ben 5+1 oldum bu zamana kadar midem bulantım olmadı. Bundan sonra olur mu acaba.
Ftmnur11 Yasoli12 nineler duyun bunları duyun 😂 bulantısı olanlarda erkek doğuracak 😂 Ben oglanda hiç bulantı falan yaşamadım mükemmel bir hamilelik geçirmiştim bu sefer bulantı uyku halsizlik ekşi şeyler isteme ne ararsan var ,bakalım yumurtadan ne çıkacak 😀
buketdeniz19 sudearens bende 6. Haftada başladı şuan 18+4 hala devam ediyor asla geçmiyor 1 dakika bile 😂