Selamlar, biraz uzun olacak ancak olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım. Hiçbir zaman bu konu hakkında konuşmadım ancak artık sabrım kalmadı sanırım sadece deneyimli bilgili olanvarsa akıl vermesini rica ediyorum
Geçen sene Mart ayında kimyasal yaşadım ancak onun öncesinde bir TSH sorunum vardı ona bağladık ve TSH a odaklandık. 8lere çıkıp bir sonraki ay 0e düşüyordu falan. Neyse en son Aralık ayında doktorum her şey çok iyi dedi çok kademeli güzel bir şekilde dengeye almıştı 1.36 da gördük artık çocuk için bakalım dedik. Ben o ara inositol ve omega 3 gibi birkaç vitamine başladım. Bu aydan sonraki tüm regllarim gerçekten çok güzel geldi, son iki dongumde de letu kullandim ve ovulasyon ile takip ettim ayrıca ultrasona da gittim sağ sol 2 yumurta güzel vuyumustu pik ve çatlama da gördüm. Bu ay hem akıntım, hem göğüs hassasiyetim vs gerçekten ciddi belirtilerim vardi bu sebeple erken gebelik testi yaptım ve pespembe güzel bir çizgi de yakaladım, ilk 2 dkda falan belirmişti ama kaset test ile takip etmek istedim, sadece gölge gibi çıkan ama koyulasmayan bir şey vardı. Bu sabah da koyulaşma olmadi bugün regl günümdu zaten ve gece sokulmeye başladı baya ağrım var şuan.
Tabii artık TSH düzeldi vs olunca bu sefer gerçekten umitlenmistim bu sebeple size danışmak istiyorum. Yurtdışında yaşıyorum ve doktorları çok da bilgili değil. Neye bakayım, gittiğim de ne isteyeyim net olmak istiyorum. Sizden ricam bana yapmam gerekenler söyleyebilir misiniz ve ne zaman doktora gitmem gerektiğini. Ne gerekiyorsa yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻💕💕