jupijup Merhaba, Nutraxin pregnancy advance, Omega 1000mg, Magnezyum complex+b6 vitamini Bu ürünleri kullanan var mı merak ettim doktorlarının görüşlerini ve iyi gelip gelmediğini
serapbttl jupijup magnezyum complex+b6 kullanıyorum. Siyatik ağrı mı yoksa fıtık var ondan kaynaklı bir ağrımı bilmediğim ama hayatımı çok etkileyen bir ağrım var eğer içmezsem tüm gün o ağrı ile geçiyor kramplar ekstrası. İçersem en azından akşama kadar minimum ağrı ve bacak sürüme ile geçiriyorum. Kısacası bana etkili 🤗
jupijup _rahime_ multivitaminin içinde omega yoktu o yüzden omegasını da aldım, Siz omega kullanıyor musunuz ayrıca
jupijup serapbttl teşekkür ederim yanıtınız için. Ben de gebelik öncesi kullanıyordum doktoruma danışamadım ama içerik olarak karşılaştığında diğer markalarla aynı, Yine de sormak istedim kararsız kaldım gebeler kullanabiliyor mu diye
serapbttl jupijup bende öncesinde kullanıyordum ağrım çok artınca sordum genelde şase şeklinde veriyorlar diye aklıma takılmıştı uygun olacağını söyledi doktorum kullanıyorum 🤗 birde bu complex olduğu için gece içiyorum ki uykumda etkilesin 🙈