Yazmelegi_ azra01 gaz çıkışı ve tuvalet açısından çok faydası oluyor. İlk dogumum da tuvalete çıkmak sezeryan dan daha zordu. O yüzden ikinci de direk kayısı hoşafı içtim sürekli ve hemen gaz çıktı birde tuvalete rahat çıktım
klncbebek azra01 yani planlı sezaryen hepsi yıkanmış yerinde ama bir türlü hazırlayamıyorum ani bişey olsa koyulacakları eşm hazırlar diye düşünüyorum olmazsada Cumartesi akşam hazırlıycam😅
beko2325 azra01 benim ilk doğumum suyum geldiğinden 37. Haftayken oldu. Arkadaşım 35. Haftada tansiyondan dolayı acil sezeryana alınmıştı. O yüzden erkenden hazırla dursın kenarda. Ne zaman geleceği belli olmuyor. Kontrole gidip doğuma alınan çok fazla gebe oluyor. En azından herşeyin hazır olur evden bavulunu alır çıkarsın öyle düşün 😅
smglyrk Vallahi o kadar çok 32’den sonra doğuranı duydum ki bir de erken doğum riskim vardı 27. haftada yıkamaya başladım 28’de tamamlayıp çantamı hazırladım kafam rahat şu an 33 haftalık herhalde şimdi yapsaydım yapamazdım nice ağırlaştım çünkü
klncbebek azra01 hayır ikinci gebeliğim ilkinde hiç korkmadım başıma ne gelecek bilmiyordum ama şimdi durum farklı 🥺
azra01 klncbebek ay benimde 2. bende korkuyorum açıkçası o sedyedeki yatarkenki halim falan geliyor allahım hepimizkini kolay geçirsin inşallah
klncbebek azra01 amin İnşallah yaa🤲ilk doğumda spinal mi olmuştunuz? Ben bu sefer spinal olcam nasıl bişey bilmiyorum ayık olma durumunda nasıl vakit geçicek bilmiyorum