[silindi] Selamlar, Haftamdayım ancak doktor geçen haftada bu haftada cinsiyeti öğrenmek için çok erken olduğunu söyledi. Siz ne zaman öğrendiniz? Çok merak ediyorum
hasret_sakar33 [silindi] geçen hafta %70 kız dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım demişti bugünde büyük ihtimal kız çizgi yi gördük üstünde de bi çıkıntı yok dedi ama şehir hastaneleri söylemiyor 13+3 deyiz
[silindi] haticeafsar 10. Haftasında öğrenenleri okuyunca çok şaşırıyorum, bende doktorda bir sorun var sanırım diye düşünüyordum ama farklı doktorlar bunu söyleyince kafam karışmıştı doğrusu
[silindi] hasret_sakar33 bakalım haftaya 14 olacağız doktora gideceğiz tekrar, acaba bir umut bilgi verir mi diye bekleyeceğim ☺️
[silindi] aslans fetal DNA sonucunda mı öğrendiniz, ultrason görüntülemesinde mi? Bir de kız mı erkek mi acaba bunun farkı oluyor mu bilemedim ama :)
hasret_sakar33 [silindi] inşallah canım tahmin faln sor ama bazen gerçekten doktorlar tahminim bile yok asla diyor 😀
aslans [silindi] normal ultrason sonucunda öğrendik. Erkek cinsiyeti de . Erkekler kızlara göre bir tık erken belli oluyor. Bazen doktorlar daha emin olmak adına 15-16 haftadan öncede söylemiyorlar
[silindi] Daisyy000 12. Haftada yan yatıyordu ama hareketi vardıda doktor çok bakmadı bende, eşimde cinsiyeti ne zaman öğrenebiliriz diye sorunca doktor daha çok erken dedi
[silindi] hasret_sakar33 evet hiç riske girmiyorlar canım ya, ancak insan çok merak ediyor birde burada okuyunca heyecanlanıyorum bende ☺️
[silindi] Daisyy000 ikiside olabilir, ilk kez gitmiştik o doktora ve çokça fetal DNA yönlendirmesi yaptı bize. Cinsiyeti sorunca daha çok bunu vurguladı ancak ben yaptırmayı düşünmediğimi söyleyince pek sıcak bakmadı buna :)
[silindi] aslans rabbim sağlıklı güzel ömür versin inşallah, haklısınız zaten doktorlar çok risk alma tarafında olmuyorlar ama insan merak ediyor :)
[silindi] selinay-y 😅😅 darısı cinsiyetini öğrenmek isteyen tüm hamilelerin nasibi olsun, bu şovu bizlerde hak ettik bence 😁