defnoloj mbeyza8 hiç önemli değil emin ol. Benim ilk haftalarda yüksek olduğu halde testlerimiz temiz geldi. Şuan 25 haftalık 7 küsür çıktı bizim hala kalın ama doktor artık bi önemi yok diyo
mbeyza8 defnoloj çok üzüldüm şok oldum hiç şimdiye kadar böyle bi şey yoktu , hani olsaydı insan kendini hazırlardı buna her şey Allahtan yine isyan olarak değil bu söylediklerim sadece dediğim gibi bir anda şok oldum o zaman siz e normal midir
defnoloj mbeyza8 başka bi bulgu varmı ? Mesela böbrek genişliği bağırsak kalp problemleri bacak boyu kısalığı haftasıyla uyumlu olmaması 2-3 hafta fark var mı yani gelişim geriliği ?
defnoloj mbeyza8 maşallah, Allah’ın izniyle hiç bişry yoktur boşuna kendini strese sokma. Aylarca zehir etmiştim hamileliğimi şimdi çok pişmanım üzüldüğüm bebeğimi üzdüğüm günler için
mbeyza8 defnoloj inşallah öyledir Allah razı olsun Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın çok teşekkür ederim🌸❤️
nisasvmli agilkaya evet bende de çıktı her ay büyüyor normal dedi doktorum ama bende korktum baktığımda risk 6 yazıyordu