minik_mucizem_ Ssdv polikinligine gideceğim yarın muayene eş alınıyor mu ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
fatmaa51 minik_mucizem_ ssvd yapan doktor çok tatlı aylin hocaysa alır o Almazsa da ricayla yine alır
minik_mucizem_ fatmaa51 inşallah alır ya . Birde detaylı ultrason için 15 gudnur arıyorum yeni randevu yarin açılacak diyorlr ama her aradığımda alınmış oluyor tam 10 arıyorum yani. İstanbul da bildiğim kadarıyla başka hastanede cekilmiyo
kuccukpremsesinannesi fatmaa51 Aylin hoca sadece salı günleri ssvd poliklinik yapıyor heralde öyle paylaşım yapıyor çünkü
fatmaa51 minik_mucizem_ Sana güzel bir iyilik yapayım Bacım randevunu alamıyorsan imkanın varsa sırf bu yüzden hastaneye git başhekime çık böyle böyle uzun zamandır deniyorum ama alamıyorum lütfen bana randevu verin diye Onlar persembe günlerine randevu oluşturuyormus bi dene istersen
Milenamavi Ben gittim esimi de içeri aldılar ultrason muayenesinde esim yanımdaydı oda benimle birlikte izledi
minik_mucizem_ neym evet öyle yapıyorum tam 10 da bağlanmış oluyorum ama hep yok dediler , bende doktor kendi mi randevu veriyor diye sordum cunku 15 gündür her gün arıyorum bilgimiz yok dediler.